Klæder skaber folk i stor stil

Der er ikke ret mange af os der vil være ved det, men vi kan ikke komme udenom, at når vi møder nye mennesker så kigger vi på hvordan de ser ud og hvordan de er klædt og danner vores første indtryk ud fra det. Vi ved alle godt, at man skal lære mennesket at kende før man kan danne sig det rigtige indtryk, men det er sjældent at man har tiden til det og derfor er det smart at kunne bedømme på 5-10 sekunder.

Tøjet er derfor en super vigtig ting og det er ikke uden grund, at man siger at klæder skaber folk. Personligt har jeg bare ikke tid til at rende rundt i butikker for at finde det jeg gerne vil have og derfor er det en fordel for mig, at jeg kan købe skjorter online. Jeg ved hvilke modeller og størrelser jeg skal bruge, så det er bare at putte dem i kurven og trykke køb. Nemt, hurtigt og effektivt.

Måske er det noget som mænd gør mere end kvinder. Det behøver ikke at være så besværligt og man behøver ikke at skulle føle på alting før man køber det. Har man prøvet en skjorte een gang før og kunne man gode lide den, så er det nemt at købe flere i samme snit, men blot med andre farver. Med mindre at man har lagt sig ud i maveregionen siden sidst man købte, så kan man nærmest bare trykke ”køb igen”.

Nogle shops eksperimenterer nærmest med en abonnementsordning for mænd der hader at købe tøj. Jeg ved dog ikke om de har haft succes med det.