Jeg er dansker

Om vinteren er jeg ked af at jeg lever i Danmark for der er ikke noget jeg finder meget værre end at blive udsat for kulde og mørke. Det er sådan hvert eneste år og hvert eneste år hader jeg det som pesten. Det kan godt være, at jeg burde være glad for at årstiderne skifter og jeg har da også talt med flere der bor steder hvor der nærmeste ikke er årstider og de savner det vildt. Men for mig må det være lykken at undgå kulde og regnvejr mest muligt.

Det er hyggeligt at sidde inde i varmen med en kop kakao og lytte til vinden der blæser i træerne og regnen der slå mod ruderne, men lige så snart man skal bevæge sig udenfor, så er det bare ikke sjovt længere.

Derfor rejser jeg også gerne så meget af vinteren som muligt, så jeg kan komme hen et sted hvor solen skinner så jeg kan komme i godt humor. Sol og blå himmel har bare den effekt på mig.