Hvis man vil købe billige sofaer

Indimellem har man lyst til at skifte lidt ud i sine møbler og det havde vi også for ikke så længe siden. Vi havde et par gode sofaer, men de var ved at være gamle og specielt den ene af dem kunne man godt mærke var ved at blive slidt. Den var bare ikke helt så fast i kødet mere. Men omvendt vidste vi godt, at de fleste billige sofaer ikke var dem som vi allerhelst gerne vil have og derfor har det taget mere end et år at finde den nye model.

Det endte med at vi fandt en på Lauritz.com og i første omgang troede jeg egentlig, at der var tale om en brugt sofa. Ikke at der er noget som helst galt i det, men jeg frygtede lidt at den ville have nogle skavanker efter brug. Besparelsen ved at købe brugt er dog ikke til at tage fejl af og så snart man selv har brugt dem nogle gange, så ser de alligevel ikke nye ud.

Men det sjove var, at denne sofa ikke var brugt men helt ny fra fabrikken. Det er åbenbart meget almindeligt at der bliver solgt ting på Lauritz som er helt nye, men det vidste jeg ikke før jeg så lærte det nu. Det betyder altså, at man kan få den lækre fornemmelse af noget nyt, men til en pris der er langt billigere end hvis man shopper i butikkerne.

Der er naturligvis tale om auktion, så man ved aldrig hvor prisen kommer til at havne. Det handler om hvor mange der er interesserede.